perjantai 16. maaliskuuta 2012

Reykjavik

Kännykkä ja lompakko mukaan +50 kiloa muuta sälää ja kentälle. Lento lähti ajallansa ja 3 tunnin jälkeen pääsi jo ihastelemaan vatnajokull-jäätikköä koneen ikkunasta.
Aurinko paistoi nätisti kun kone laskeutui Keflavikin kentälle. 10min myöhemmin satoi lunta suoraan naamaan kun tultiin ulos terminaalista. Tällaisia ilmoja se on pidelly koko päivän ja on varmaan koko viikon =)
Ollaan vähän köyhempiä kuin viimeksi (amerikan turnee) ja otettiin lentokenttäbussikuljetus suoraan meidän hotellille 5000 kruunun hintaan (n.30€). Reilu puolen tunnin matkalla kerkesi ihastelemaan muutamia vuoria ja laavapeltoja, ei mitään ihmeellistä vielä.
Majapaikkana toimii Welcome Apartments keskustassa. Tässä puljussa ei ole perinteistä vastaanottoa vaan sisään pääsi sähköpostiin lähetetyllä ovikoodilla ja toinen koodi avasi huoneen vieressä olevan avainkaapin. Kätevää. Kiva pikku yksiö hyvällä paikalla. Tästä lystistä maksetaan 86€ 2vrk, taitaa olla halvimmasta päästä tällä reissulla...
Lähdetään tästä illan päälle kattelemaan tuota Reykjavikin kuuluisaa iltaelämää. Kuten kuvasta näkyy ollaan hyvin varustauduttu kaikkeen mahdolliseen ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti